Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήρθε, απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο Σα Πίντο

Ήρθε, απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο Σα Πίντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2015 00:22
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ήρθε στην Ελλάδα και την Τετάρτη (24/6) απολογήθηκε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς σχετικά με την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός- Ατρόμητος. Έμεινε ελεύθερος χωρίς όρους ο Πορτογάλος, κλείνει νωρίτερα η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Παρότι όλα έδειχναν ότι ο Σα Πίντο θα έρχονταν στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο για να απολογηθεί, ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου εμφανίστηκε την Τετάρτη στην Ευελπίδων και απολογήθηκε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος μετά την ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως ο πρώην προπονητής των Περιστεριώτων είχε δεχτεί πιέσεις για να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές στο συγκεκριμένο ματς.

Ο προπονητής της Μπελενένσες αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Ο Σα Πίντο ήταν ο 34ος και τελευταίος κατηγορούμενος για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Αυτό σημαίνει ότι η πρόταση του ειδικού ανακριτή θα είναι σύντομα έτοιμη για να σταλθεί στον εισαγγελέα. Με τη σειρά του, ο εισαγγελέας θα την στείλει στο συμβούλιο εφετών με τις προτάσεις του για το ποιος εκ των κατηγορούμενων θα πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη και ποιος όχι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.