Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζουκιτς: «Τον καλύτερο μου εαυτό για τη Γιουβέντους»

Μάντζουκιτς: «Τον καλύτερο μου εαυτό για τη Γιουβέντους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2015 01:22
Την υπόσχεση ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, προκειμένου η Γιουβέντους να πετύχει τους στόχους της έδωσε ο Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται στο Τορίνο και τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τη «Γηραιά Κυρία».

Μετά από μια μόλις σεζόν στην Ατλέτικο, ο Μάριο Μάντζουκιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία με τη φανέλα της Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία έναντι του ποσού των 18 εκατ. ευρώ και ο Κροάτης επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια με ετήσιες αποδοχές ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο 29χρονος βρίσκεται ήδη στο Τορίνο, όπου τη Δευτέρα (22/6) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής έκανε ήδη δηλώσεις ως παίκτης της Γιουβέντους, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τη «Γηραιά Κυρία»:

«Νιώθω πολύ ωραία. Μου αρέσει η πόλη. Έχω παίξει δύο-τρεις φορές στο Τορίνο και γνωρίζω ότι η Γιουβέντους έχει σπουδαίους οπαδούς, κάτι που με χαροποιεί. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα παλέψω για τη νέα μου ομάδα. Είναι το νέο μου σπίτι και μην ανησυχείτε, θα δώσω το καλύτερο που μπορώ», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής στο κανάλι της Γιουβέντους.

Τη φετινή σεζόν ο Μάντζουκιτς σημείωσε 20 γκολ σε 43 παιχνίδια με την Ατλέτικο, ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κροάτης συνεχίζει την… παράδοση που τον θέλει να υπογράφει σε ομάδες που εκείνη τη χρονιά έχουν ηττηθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Η αρχή έγινε το καλοκαίρι του 2012 με τη Μπάγερν, υπογράφοντας συμβόλαιο περίπου ένα μήνα μετά την ήττα των Βαυαρών από την Τσέλσι. Ακολούθησε η Ατλέτικο τον Ιούλιο του 2014 και η Γιουβέντους γίνεται η 3η ομάδα που μπαίνει στη λίστα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.