Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πόρτα» σε Λίβερπουλ για Κλάιν

«Πόρτα» σε Λίβερπουλ για Κλάιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2015 16:32
Αρνητική ήταν η απάντηση της Σαουθάμπτον σε πρόταση ύψους 14 εκατ. ευρώ της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ναθάνιελ Κλάιν.

Στο… κενό έπεσε η πρώτη προσπάθεια της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ναθάνιελ Κλάιν. Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα, η Σαουθάμπτον απέρριψε πρόταση ύψους 14 εκατ. ευρώ των «κόκκινων» για τον διεθνή Άγγλο δεξί μπακ, ο οποίος έχει ακουστεί και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ απέκτησε τρεις παίκτες από τη Σαουθάμπτον (Λόβρεν, Λαλάνα, Λάμπερτ) και μένει να φανεί αν θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση. Οι «κόκκινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση δεξιού μπακ προκειμένου να καλύψουν το κενό του Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Μέρσεσάιντ.

Μάλιστα, φαίνεται πως η Λίβερπουλ προσανατολίζεται στην αγορά Άγγλων ποδοσφαιριστών, καθώς εκτός από τον Κλάιν, τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο σύλλογος ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Μπέρνλι, Ντάνι Ίνγκς όπως και για τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, Τζέιμς Μίλνερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.