Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Αλέξις (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Αλέξις (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2015 00:24
Με τον Αλέξις Σάντσες να πετυχαίνει δύο γκολ, η Άρσεναλ κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας και πήρε την 9η νίκη της σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος

Στην 2η θέση του πρωταθλήματος ανέβηκε ξανά η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 3-1 την Χαλ στο «KC Stadium» και ισοβαθμούν με την Μάντσεστερ Σίτι στους 70 βαθμούς ενώ έχουν και παιχνίδι λιγότερο από τους «πολίτες».

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ «καθάρισε» από το ημίχρονο την υπόθεση νίκη, έχοντας πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 16 στο πρωτάθλημα.


Ο Χιλιανός άσος άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ (η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ντόσον και άλλαξε πορεία), ενώ στο 33’ ο Ράμσεϊ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με σουτ μέσα από την περιοχή.
Το 3ο γκολ της Άρσεναλ ήρθε στο 45+1’, με τον Σάντσες να χρίζεται εκ νέου σκόρερ. Μετά από λάθος του Χαντλστόουν στη μεσαία γραμμή, ο Ράμσεϊ πήρε τη μπάλα και έβγαλε ωραία πάσα για τον Σάντσες, ο οποίος πέρασε τον Χάρπερ και «έγραψε» το 3-0.

Η Χαλ κατάφερε να μειώσει στο 57’ με κεφαλιά του Κουίν, όμως οι «τίγρεις» δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να επιστρέψουν στο ματς. Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Στιβ Μπρους να βρίσκεται μόλις στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.