Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Μάντσεστερ Σίτι ως το 2017 ο Αγκουέρο

Στην Μάντσεστερ Σίτι ως το 2017 ο Αγκουέρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2013 20:01
Το πε και το κάνε! Μετά τις δηλώσεις του ότι θέλει να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Σέρχιο Αγκουέρο έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «πολίτες» και θα μείνει στο «Έτιχαντ» ως το 2017.

Ο 24χρονος ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική με όλη την ομάδα για τα δύο φιλικά με την Τσέλσι, προέβη στην επέκταση του συμβολαίου του για έναν επιπλέον χρόνο, με αποτέλεσμα να παραμείνει κάτοικος του Μάντσεστερ μέχρι το 2017.

Ο Αργεντινός ο οποίος με δικό του γκολ κόντρα στην ΚΠΡ, χάρισε πέρσι το πρωτάθλημα στην Μάντσεστερ Σίτι, έγινε ο τρίτος που ανανέωσε την συνεργασία του με τους «πολίτες» μετά τους Νταβίντ Σίλβα και Γκαέλ Κλισί, με τον ίδιο να δηλώνει πως απολαμβάνει τις στιγμές του στην ομάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι πραγματικά ότι με σέβονται όλοι στην ομάδα. Είμαι εδώ μόλις δύο χρόνια, αλλά νιώθω ότι είμαι στη Σίτι μια ζωή! Έχω φανταστική σχέση με τους οπαδούς που πάντα μου θυμίζουν τις μοναδικές στιγμές της κατάκτησης του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, με το γκολ που πέτυχα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΚΠΡ. Τώρα δουλεύουμε όλοι μαζί και ανυπομονώ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην οποία θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.