Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απομακρύνεται το σεντόνι για Λίβερπουλ, μοιρασιά στο «Σεντ Μέρις»

Πρέμιερ Λιγκ: Απομακρύνεται το σεντόνι για Λίβερπουλ, μοιρασιά στο «Σεντ Μέρις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2015 20:01
Την ευκαιρία να περάσει μόνη στην 5η θέση έχασε η Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και κινδυνεύει να βρεθεί στο -9 από την τετράδα.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά τον αποκλεισμό της από την Άστον Βίλα στο Κύπελλο. Οι «κόκκινοι» έμειναν στο 0-0 με την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και μόνο με… θαύμα θα καταφέρουν να τερματίσουν στην 4η θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Γουέστ Μπρομ με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αξιόλογες ευκαιρίες στα πρώτα 45 λεπτά.

Ωστόσο στην επανάληψη οι «κόκκινοι» πίεσαν περισσότερο, είχαν τριπλή ευκαιρία στο 55’ με Μπαλοτέλι, Κουτίνιο και Χέντερσον, ενώ στο 63’ το σουτ του Άϊμπ σταμάτησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά ο Λόβρεν έδιωξε στη γραμμή τη μπάλα μετά από κεφαλιά του Μόρισον ενώ στις καθυστερήσεις ο Κροάτης αμυντικός είχε την ευκαιρία για να λυτρώσει την ομάδα του, ωστόσο η κεφαλιά του από πλεονεκτική θέση ήταν άστοχη.

Στα αξιοσημείωτα η 500η εμφάνιση του Στίβεν Τζέραρντ στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Άγγλο μέσο να γίνεται ο μόλις ο τρίτος που φτάνει σε αυτό τον αριθμό με μόλις μια ομάδα, μετά από τους Γκιγκς (632 συμμετοχές με την Γιουνάιτεντ) και Κάραγκερ (508 με Λίβερπουλ).

Μοιρασιά στο «Σεντ Μέρις», νέα ήττα η Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: Απομακρύνεται το σεντόνι για Λίβερπουλ, μοιρασιά στο «Σεντ Μέρις»
Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με την Τότεναμ στο «Σεντ Μέρις», με τους «πετεινούς» να φτάνουν τους 58 βαθμούς και να ισοβαθμούν στην 5η θέση με τη Λίβερπουλ, ενώ οι «Άγιοι» βρίσκονται μια θέση πιο κάτω με 57.

Η ομάδα του Ρόνταλντ Κούμαν εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα της Τότεναμ και προηγήθηκε δύο φορές με γκολ του Πελέ (29’, 65’), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν με τέρματα των Λαμέλα (43’) και Τσαντλί (70’). Η Σαουθάμπτον είχε ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για να πάρει τη νίκη, χωρίς να τα καταφέρει, ωστόσο παραμένει στο κυνήγι για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Νιούκαστλ, η οποία ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της από τη Σουόνσι, γνωρίζοντας την 7η σερί ήττα της στο πρωτάθλημα! Αυτό ήταν το χειρότερο σερί της από το 1977 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με τον Νταμέ Εντόι να πετυχαίνει δύο γκολ (έφτασε τα 5 στην Πρέμιερ Λιγκ) η Χαλ κέρδισε με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο και ξέφυγε με +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού όπως και η Λέστερ μετά τη νίκη της με 1-0 στο ντέρμπι ουραγών με τη Μπέρνλι.

Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η ΚΠΡ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι, όπως και η Σάντερλαντ που ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Στόουκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.