Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2015 19:10
Με γκολ των Νεϊμάρ (17’) και Μέσι (25’), η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την Εσπανιόλ στο τοπικό ντέρμπι της Καταλονίας και ξέφυγε προσωρινά με +5 από τη 2η Ρεάλ. Αποβλήθηκε στο 54' ο Άλμπα

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έφυγαν με τη νίκη (2-0) από την έδρα της Εσπανιόλ και βρίσκονται προσωρινά στο +5 από τη Ρεάλ που την Κυριακή αντιμετωπίζει τη Θέλτα στο Βίγκο.

Οι «μπλαουγκράνα» «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη χάρη στα γκολ των Νεϊμάρ και Μέσι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό, σκοράροντας από κοντά μετά από γύρισμα του Άλμπα, ενώ στο 25’ ο Αργεντινός άσος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του μετά από ασίστ του Σουάρες.

Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να πετύχει και 3ο γκολ, με τον Νεϊμάρ να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ και στο 55’ ο Άλμπα αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ίδιο λεπτό για διαμαρτυρία στον διαιτητή.

Ωστόσο το αριθμητικό μειονέκτημα δεν επηρέασε την ομάδα του Ενρίκε, η οποία κράτησε το 2-0 μέχρι το φινάλε και πήρε τη νίκη που την φέρνει προσωρινά στο +5 από τη 2η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.