Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Γιουβέντους (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2015 00:14
Με εύστοχο πέναλτι του Βιδάλ (57’), η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Μονακό στο Τορίνο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Πριγκιπάτο. Φωνές των φιλοξενούμενων για τη φάση του πέναλτι.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρήκε απέναντι της μια ιδιαίτερα μαχητική Μονακό, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 στο Τορίνο και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 57’ ο Βιντάλ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκε η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ σε μια δύσκολη φάση για τον διαιτητή, με τον Καρβάλιο να σπρώχνει τον Μοράτα οριακά εκτός περιοχής.

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Γιουβέντους (video)
Η Γιουβέντους ξεκίνησε καλύτερα και είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 7ο λεπτό με σουτ του Τέβες το οποίο μπλόκαρε ο Σούμπασιτς. Η συνέχεια όμως άνηκε στην Μονακό, η οποία είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Στο 9ο λεπτό το σουτ του Κουρζάβα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό μετά ο Καράσκο δεν μπόρεσε να νικήσει με πλασέ τον Μπουφόν από το ύψος του πέναλτι. Στο 11’ ο έμπειρος πορτιέρο αντέδρασε σωστά και σε σουτ του Μαρσιάλ, ενώ στο 17’ η ομάδα του Ζαρντίμ είχε νέα καλή στιγμή με άστοχη κεφαλιά του Κουρζάβα.

Στη συνέχεια η Γιουβέντους βελτίωσε την κυκλοφορία της και δεν επέτρεψε στη Μονακό να απειλήσει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 27’, με τον Σούμπασιτς να αποκρούει το πλασέ του Τέβες, ενώ στο 45’ ο Αργεντινός βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Βιδάλ, όμως ο Χιλιανός δεν κατάφερε από καλή θέση να ευστοχήσει.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη άνηκε στην Μονακό, με τον Μπουφόν να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 54’. Ένα λεπτό μετά έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα, με τον Καρβάλιο να σπρώχνει οριακά εκτός περιοχής τον Μοράτα αλλά τον διαιτητή να δίνει πέναλτι.

Στο 57’ ο Βιδάλ ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 1-0 με εξαιρετικό χτύπημα. Η Μονακό προσπάθησε να απαντήσει και είχε σημαντική στιγμή στο 63’ με μακρινό σουτ του Κοντογκμπιά που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπουφόν, ενώ στο 72’ η κεφαλιά του νεοεισελθέντα Μπερμπάτοφ πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Γιουβέντους διαχειρίστηκε το προβάδισμα που είχε και θα ταξιδέψει με σκορ πρόκρισης την επόμενη εβδομάδα στο Πριγκιπάτο για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο «Λουί Ντε».

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Πίρλο (74' Μπαρτζάλι), Μαρκίζιο, Βιντάλ, Ρομπέρτο Περέιρα (87' Στουράρο), Τέβες, Μοράτα (83' Μάτρι).

Μονακό: Σούμπασιτς, Ράτζι (51' Μπερμπάτοφ), Ρικάρντο Καρβάλιο, Αμπντενούρ, Κουρζαβά, Φαμπίνιο, Κοντογκμπιά, Μοουτίνιο, Ντιράρ (51' Μπερνάρντο Σίλβα), Καράσκο, Μαρσιάλ (87' Ματέους Καρβάλιο).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.