Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ρεάλ και Ατλέτικο (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ρεάλ και Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2015 23:38
Δεν είχε νικητή η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και η πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου».

Ισόπαλο 0-0 έληξε το πρώτο μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδο της πρώτης.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έμεινε αήττητη κόντρα στη «βασίλισσα» για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι, κρατώντας το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Όμπλακ. Ένταση και αρκετά νεύρα που χάλασαν το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, με την Ατλέτικο να είχε κάποιες καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ρεάλ και Ατλέτικο (video)
Η Ρεάλ ξεκίνησε αρκετά δυνατά στο πρώτο μέρος και «άγγιξε» το γκολ μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, με τον Όμπλακ να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ με τον Μπέιλ. Έξι λεπτά μετά ο Σλοβένος πορτιέρο μπλόκαρε και την μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο, ενώ η επόμενη μεγάλη στιγμή σημειώθηκε στο 31’ με μακρινό σουτ του Μπέιλ που απομάκρυνε δύσκολα ο Όμπλακ.

Ο γκολκίπερ της Ατλέτικο ήταν εξαιρετικός, πραγματοποιώντας ακόμα μια δύσκολη απόκρουση στο 37’ σε φαλτσαριστό σουτ του Χάμες έξω από την περιοχή. Η πρώτη και μοναδική στιγμή της Ατλέτικο στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 38’ με σουτ του Γκριεζμάν, το οποίο μπλόκαρε ο Κασίγιας, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μόντριτς επιχείρησε το μακρινό σουτ, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία της Ατλέτικο.

Η Ρεάλ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 43’ είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όμως και πάλι ο Όμπλακ δήλωσε «παρών», αποκρούοντας δύσκολα το σουτ του Χάμες μέσα από την περιοχή.

Γεμάτο νεύρα και εντάσεις το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 49’ με κεφαλιά του Τουράν που έφυγε άουτ και δύο λεπτά μετά η Ατλέτικο ζήτησε πέναλτι σε αγκωνιά του Ράμος στον Μάντζουκιτς.

Από εκεί και πέρα κυριάρχησαν τα νεύρα, με τον Κροάτη να τραβάει στο 66’ τον Καρβαχάλ και τον Ισπανό να απαντάει με μπουνιά, με τους δύο παίκτες να μην γίνονται αντιληπτοί από τον διαιτητή.

Στα τελευταία λεπτά, η Ατλέτικο κέρδισε μέτρα, είχε καλή στιγμή στο 81’ με σουτ του Γκοντίν, ενώ στο 90’ ο Βαράν έκοψε σωτήρια το σουτ του Μάντζουκιτς, κρατώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Η Ρεάλ δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα της Ατλέτικο για 4ο διαδοχικό παιχνίδι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, ενώ αυτή ήταν η πρώτη «λευκή» ισοπαλία των δύο ομάδων στο «Βιθέντε Καλντερόν» μετά από 22 χρόνια.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Μάριο Σουάρεθ, Γκάμπι, Αρντά Τουράν, Κόκε (83' Τόρες), Γκριεζμάν (77' Ραούλ Γκαρθία), Μάντζουκιτς.

Ρεάλ: Κασίγιας, Καρβαχάλ (85' Αρμπελόα), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (76' Ίσκο).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.