Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Ο Σαλάχ σόκαρε τη Γιουβέντους (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Ο Σαλάχ σόκαρε τη Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2015 23:44
Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Φιορεντίνα κέρδισε με 2-1 τη Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Με πρωταγωνιστή για ακόμα ένα παιχνίδι τον Μοχάμεντ Σαλάχ, η Φιορεντίνα κέρδισε με 2-1 τη Γιουβέντους στο Τορίνο και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι «βιόλα» κατάφεραν να προηγηθούν στο 15’ με τρομερό γκολ του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος διέσχισε σχεδόν όλο το γήπεδο σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του Μοντέλα.

Η απάντηση της Γιουβέντους ήταν άμεση, καθώς στο 24ο λεπτό ο Γιορέντε ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Πέπε.

Η Φιορεντίνα ωστόσο δεν πτοήθηκε, είχε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 31’ με κεφαλιά του Μπασάντα και τα κατάφερε στην επανάληψη, ξανά με τον Σαλάχ.

Μετά από λάθος του Μαρκίζιο στο 56’, ο Αιγύπτιος πήρε τη μπάλα και δεν έχασε την ευκαιρία να πετύχει 2ο προσωπικό γκολ. Στα αξιοσημείωτα πως ο 22χρονος (αγωνίζεται δανεικός από την Τσέλσι) έφτασε ήδη τα 6 γκολ σε 7 παιχνίδια με τη Φιορεντίνα, έχοντας βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα σε Ιταλία και Ευρώπη.

Μετά το γκολ, ο Αλέγκρι έριξε στο παιχνίδι τους Περέιρα και Μοράτα, ωστόσο η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα το 2-1 να μείνει μέχρι το φινάλε και τη «Γηραιά Κυρία» να χρειάζεται πλέον μια μεγάλη εμφάνιση στη ρεβάνς του «Αρτέμιο Φράνκι» αν θέλει να βρεθεί στον τελικό του θεσμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις από τον Απρίλιο του 2013 (!) όταν η ιταλική ομάδα ηττήθηκε από την Μπάγερν με 2-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.