Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απομακρύνεται από την κορυφή η Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απομακρύνεται από την κορυφή η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2015 23:17
Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Σεβίλλη, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Σάντσες Πιθχουάν» και οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Δεύτερη βαθμολογική απώλεια στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για την Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν στο 0-0 με την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και κινδυνεύουν να βρεθούν στο -9 από την κορυφή.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τους Μάντζουκιτς και Τόρες και η Ατλέτικο δεν κατάφερε να γίνει απειλητική στο πρώτο μέρος. Το παιχνίδι είχε αρκετές σκληρές μονομαχίες (εφτά παίκτες της Ατλέτικο είδαν κίτρινη κάρτα) και η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στη Σεβίλλη, η οποία είχε δοκάρι με τον Ιμπόρα στο 27ο λεπτό.

Η είσοδος των Τόρες, Κόκε βοήθησαν την Ατλέτικο στην επανάληψη. Οι «ροχιμπλάνκος» ανέβασαν ρυθμό και είχαν δύο καλές στιγμές με τον Ισπανό φορ στο 69’ και στο 83’, με το 0-0 όμως να μένει μέχρι το φινάλε.

Με την ισοπαλία, η Ατλέτικο έφτασε τους 54 και κινδυνεύει να βρεθεί στο -9 από την κορυφή αλλά και να υποχωρήσει στην 4η θέση, εφόσον η Βαλένθια, που βρίσκεται στο -1 από την 3η θέση, φύγει με τη νίκη από το «Βιθέντε Καλντερόν» την επόμενη εβδομάδα. Στην 5η θέση με 46 βαθμούς η Σεβίλλη, που βρίσκεται πλέον στο -7 από την τετράδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.