Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρκαριάν: «Πολύ μεγάλη τιμή»

Μαρκαριάν: «Πολύ μεγάλη τιμή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2015 18:11
Ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Σέρχιο Μαρκαριάν ευχαρίστησε την ομοσπονδία που τον επέλεξε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τόνισε πως είναι μεγάλη του τιμή που επιλέχθηκε γι’ αυτή τη θέση.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας έκανε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο 70χρονος τεχνικός δήλωσε πως είναι μεγάλη του τιμή να αναλάβει τον πάγκο της «γαλανόλευκης» και εξέφρασε την πίστη του για τους παίκτες του:

«Η ανάθεση της ευθύνης να είμαι προπονητής της Εθνικής Ομάδας, για μένα είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία, που με επέλεξε για αυτή τη θέση. Έχουμε έναν δύσκολο στόχο μπροστά μας, αλλά πιστεύω στη δουλειά μου, όπως επίσης στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους, με πρώτο τον αμέσως επόμενο αγώνα μας στην Ουγγαρία», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Καραγκούνης: «Πληροί τις προϋποθέσεις ο Μαρκαριάν»


Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου των Εθνικών Ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης μίλησε σχετικά με το νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος άλλωστε αποτέλεσε προσωπική του επιλογή:

«Με δεδομένη τη δυσχερή βαθμολογική θέση μας, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Πιστεύω ότι ο κ. Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει με την Ομοσπονδία σε αυτό το κρίσιμο σημείο της προκριματικής φάσης στο οποίο βρισκόμαστε.

Είμαι σίγουρος ότι, όλοι μαζί, προπονητής, παίκτες και ομοσπονδία, θα έχουμε μια καλή συνεργασία και νιώθω ότι μαζί με εμάς όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Μαρκαριάν στη νέα μας προσπάθεια
»

Ο Νίκος Κωστένογλου, συνεργάτης του κ. Μαρκαριάν στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών, είπε με τη σειρά του:

«Ευχαριστώ θερμά την ομοσπονδία που μου δίνει την ευκαιρία να εργαστώ φορώντας το εθνόσημο. Ο κ. Μαρκαριάν είναι ένας προπονητής με γνωστή αξία και θα προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου στη διάρκεια της συνεργασίας μας προκειμένου η προσπάθειά μας να έχει αίσια έκβαση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.