Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Άλμα πρόκρισης ο Ηρακλής (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Άλμα πρόκρισης ο Ηρακλής (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2015 17:59
Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο Ηρακλής, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στο «Καυτανζόγλειο» για τον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων. Κόρμπος (15’ αυτ.) και Ρομάνο (74’) τα γκολ, από ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Ηρακλής! Ο «Γηραιός» κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στο «Καυτανζόγλειο» και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ενόψει του επαναληπτικού της Νέας Σμύρνης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με αυτογκόλ του Κόρμπου, έπειτα από σέντρα του Πουρτουλίδη, ενώ τέσσερα λεπτά μετά έχασαν μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, με την κεφαλιά του Περόνε να τραντάζει το δοκάρι του Πανιωνίου.

Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» απείλησαν πρώτοι με σουτ του Φούντα στο 11ο λεπτό, ενώ στο 35’ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Παντίδου.

Στην επανάληψη, ο Πανιώνιος προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά τον Ηρακλή. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς μεγάλες ευκαιρίες ώσπου στο 74', μετά από φάουλ του Κόρμπου στον Ρομάνο, ήρθε το 2ο γκολ των γηπεδούχων. Ο Ρομάνο ανέλαβε την εκτέλεση και κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το τελικό σκορ.

«Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα, όμως έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα μεσοεπιθετικά και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση», δήλωσε στον Ote TV μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τονίζει από την πλευρά του Πανιωνίου: «Δεν ήμασταν σε καλή ημέρα. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και τίποτα δεν τελείωσε…».

Στις 5 Μαρτίου ο επαναληπτικός στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου ο Ηρακλής καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα του ώστε να «σφραγίσει» την πρόκριση για τα ημιτελικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.