Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολη νίκη για Άρσεναλ, γκολ ο Εντόι

Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολη νίκη για Άρσεναλ, γκολ ο Εντόι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2015 00:38
Έστω και αν δυσκολεύτηκε, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 την ουραγό Λέστερ στο «Έμιρειτς» και έπιασε προσωρινά την Σαουθάμπτον στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η Άρσεναλ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στη μαχητική Λέστερ, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-1) στο Λονδίνο και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο ντέρμπι του Β. Λονδίνου με την Τότεναμ.

Η Λέστερ μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και είχε καλή ευκαιρία στο 13' με σουτ του Μαχρέζ για να πάρει προβάδισμα, όμως στο 27’ η Άρσεναλ κατάφερε να προηγηθεί με κοντινό πλασέ του Κονσιελνί, έπειτα από κόρνερ του Οζίλ.

Από προσπάθεια του Οζίλ ήρθε και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 41ο λεπτό. Ο Γερμανός άσος προσπάθησε να νικήσει με μακρινό σουτ τον Σβάρτσερ, ο οποίος απόκρουσε, όμως ο Γουόλκοτ πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Άρσεναλ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Σίμπσον στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής αποφάσισε να συνεχίσει το παιχνίδι. Η Λέστερ ανέβασε ρυθμό και στο 61΄ ο Κράμαριτς μείωσε το σκορ σε 2-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «αλεπούδες» συνέχιζαν να πιέζουν και είχαν ευκαιρίες με Μαρέζ (71’) και Κράμαριτς (80’) για το 2-2, ωστόσο η Άρσεναλ άντεξε την πίεση και πήρε τη νίκη που την έφερε προσωρινά στην 3η θέση, μαζί με τη Σαουθάμπτον (έχει παιχνίδι λιγότερο).

Γκολ και ασίστ ο Εντόι, νίκες-«ανάσα» για Χαλ, ΚΠΡ


Πρέμιερ Λιγκ: Δύσκολη νίκη για Άρσεναλ, γκολ ο Εντόι
Σημαντική νίκη στην προσπάθεια για τη σωτηρία της πήρε η Χαλ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Άστον Βίλα, έχοντας πρωταγωνιστή τον Νταμέ Εντόι.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, έδωσε την ασίστ για το γκολ του Γέλαβιτς στο 22’, ενώ ο ίδιος «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 74ο λεπτό.

Νίκη-«ανάσα» και για την ΚΠΡ, καθώς οι «ρέιντζερς» κέρδισαν με το ίδιο σκορ την Σάντερλαντ στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ» και ξέφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Φερ (17’) και Ζαμόρα (45+1) τα γκολ των Λονδρέζων, μετά από ασίστ του Φίλιπς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.