Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Ο Γκόμες απέκλεισε την Ρόμα (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Ο Γκόμες απέκλεισε την Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2015 00:58
Με τον Μάριο Γκόμεζ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Φιορεντίνα κέρδισε με 2-0 την Ρόμα στο «Ολίμπικο» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους.

Τι και εάν έφυγε ο Κουαδράδο; Με τέτοιες εμφανίσεις από τον Μάριο Γκόμες η Φιορεντίνα δεν… φοβάται τίποτα! Με δύο γκολ του Γερμανού φορ (έφτασε τα 5 στα τελευταία τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε), οι «βιόλα» κέρδισαν με 2-0 την Ρόμα στο «Ολίμπικο» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Ρόμα είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Φλορέντσι, Λιάιτς και Ναινγκολάν για να πάρει προβάδισμα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν. Η Φιορεντίνα ανέβασε ρυθμό στην επανάληψη, είχε καλή στιγμή στα πρώτα λεπτά με τον Ντιαμάντε και στο 65’ ο Γκόμες «έγραψε» το 1-0 μετά από ασίστ του Πασκουάλ.

Οι γηπεδούχοι, παρά τις ευκαιρίες των Κόουλ και Αστόρι, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 89’ ο Γκόμες –μετά από νέα ασίστ του Πασκουάλ- «σφράγισε» τη νίκη-πρόκριση για την ομάδα του Μοντέλα, η οποία στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους για μια θέση στον τελικό.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Μανωλάς, ενώ Τοροσίδης και Χολέμπας έμειναν στον πάγκο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.