Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νέα απώλεια για Μπάγερν, έχασε την ευκαιρία η Βόλφσμπουργκ (video)

Μπουντεσλίγκα: Νέα απώλεια για Μπάγερν, έχασε την ευκαιρία η Βόλφσμπουργκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2015 23:00
Δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια για τη Μπάγερν. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σάλκε στο Μόναχο ωστόσο διατήρησε τη διαφορά 8 βαθμών από την 2η Βόλφσμπουργκ, καθώς οι «λύκοι» έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Άιντραχτ, γλιτώνοντας μάλιστα την ήττα με γκολ στο 88’.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Μπάγερν με την Σάλκε στο Μόναχο, με τους Βαυαρούς να γνωρίζουν δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από την Βόλφσμπουργκ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 17ο λεπτό λόγω αποβολής του Μπόατενγκ, ο οποίος ανέτρεψε τον Σαμ στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι αλλά και να δείξει την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Μπάγερν, καθώς ο παίκτης της Σάλκε ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ωστόσο ο Νόιερ απόκρουσε την εκτέλεση του Τσούπο-Μότινγκ, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του, με τον Καμερουνέζο επιθετικό να χάνει το πρώτο του πέναλτι στην Μπουντεσλίγκα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Σάλκε προτίμησε να μην ρισκάρει και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες.

Η Μπάγερν είχε καλή στιγμή με σουτ του Ρόμπεν στο 57’ και στο 66’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν μετά από προσπάθεια του Λεβαντόφσκι, ωστόσο ο βοηθός ακύρωσε το γκολ θεωρώντας –λανθασμένα- ότι η μπάλα πέρασε κόρνερ προτού ο Πολωνός φορ κάνει το γύρισμα.

Παρόλα αυτά, οι Βαυαροί δεν πλήρωσαν το λάθος του διαιτητή, καθώς από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Αλόνσο, ο Ρόμπεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, «γράφοντας» το 1-0 στο 67'.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν όμως να κρατήσουν για πολύ το προβάδισμα, καθώς στο 72’ ο Χέβεντες ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, με το σκορ να μένει ισόπαλο μέχρι το φινάλε.

Έχασε την ευκαιρία η Βόλφσμπουργκ, 3η η Γκλάντμπαχ


Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια για τη Μπάγερν σε παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από 10 αγωνιστικές, ωστόσο οι Βαυαροί δεν το πλήρωσαν. Και αυτό διότι στο άλλο παιχνίδι, η Βόλφσμπουργκ έμεινε στο 1-1 με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο -8 από την κορυφή.

Οι «λύκοι» είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για να ανοίξουν το σκορ, όμως στο 57’ η Άιντραχτ κατάφερε να προηγηθεί με τέρμα του Άϊγκνερ. Μάλιστα στο 65’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0, με τον Ροντρίγκες να σώζει στη γραμμή το σουτ του Ρους.

Η Βόλφσμπουργκ γλίτωσε το 2ο γκολ και στο 88’ κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Φρανκφούρτη χάρη σε τέρμα του Ντε Μπρούιν.

Στην 3η θέση ανέβηκε η Γκλάντμπαχ, η οποία με γκολ του Χέρμαν κέρδισε με 1-0 την Φράιμπουργκ, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Ανόβερου με τη Μάιντς στην «AWD Arena».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.