Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κουαδράδο η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Κουαδράδο η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2015 20:44
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χουάν Κουαδράδο στην Τσέλσι. Ο Κολομβιανός άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών με τους «μπλε». Στα 35,7 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Αντρέα Σούρλε στην Βόλφσμπουργκ, η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Χούαν Κουαδράδο από την Φιορεντίνα.

Ο 26χρονος διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ενώ σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 35,7 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στην Τσέλσι. Πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο και ειλικρινά είναι όνειρο να βρίσκομαι εδώ και να ξέρω ότι ο προπονητής πιστεύει σε μένα. Είμαι χαρούμενος» δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Κολομβιανός διεθνής.

Ο Κουαδράδο σημείωσε 4 γκολ και 4 ασίστ στη φετινή Σέριε Α με τη φανέλα της Φιορεντίνα, ενώ ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ (4) στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Συνολικά σημείωσε 26 γκολ σε 106 εμφανίσεις με τους «βιόλα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.