Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Σαντάνα ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Σαντάνα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2015 21:38
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Φελίπε Σαντάνα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Φελίπε Σαντάνα στον Ολυμπιακό. O Βραζιλιάνος αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του από τη Σάλκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 28χρονος στόπερ θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από τη Σάλκε ενώ ο σύλλογος έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για συμβόλαιο δύο ετών μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει σημειώσει μόλις 4 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα τη φετινή σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ (στο 0-5 από την Τσέλσι).

Την περσινή σεζόν σημείωσε 20 συμμετοχές και 1 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα ενώ αγωνίστηκε και σε πέντε παιχνίδια στο Τσάμπονς Λιγκ.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φελίπε Σαντάνα.

Τέλος ο Γκαζαριάν


Ανακοίνωσε Σαντάνα ο Ολυμπιακός
Παράλληλα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Γκαετάν Μπονγκ.

Ο Αρμένιος εξτρέμ, σημείωσε μόλις 7 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.