Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασίου: «Έχω ευθύνες, δεν ψάχνω για δικαιολογίες»

Αναστασίου: «Έχω ευθύνες, δεν ψάχνω για δικαιολογίες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2015 18:08
Την ευθύνη για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη ανέλαβε ο Γιάννης Αναστασίου.

Καμία δικαιολογία για το χθεσινό αποκλεισμό από τη Ξάνθη δεν ψάχνει ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός, με δηλώσεις του στη Nova, ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη για την εμφάνιση της ομάδας:

«Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης και πάντα θεωρώ ότι σε μια ήττα, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου. Ξέρω ότι έχω ευθύνες. Είναι άσχημο αυτό που συνέβη -ο αποκλεισμός- και δεν θα κρυφτούμε. Το εύκολο είναι να κρυφτούμε και να ψάξουμε για δικαιολογίες. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, ούτε θέλω δικαιολογίες.

Πιστεύω ότι ως ομάδα, όταν μπαίνουμε στο γήπεδο και κάνουμε αυτά που ξέρουμε, τότε είμαστε μια πολύ καλή ομάδα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι αρχής γενομένης από εμένα. Γιατί το εύκολο θα ήταν να ρίξω ευθύνες αλλού. Ξεκινώ από τον εαυτό μου. Προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ, να κάνω το καλύτερο δυνατό γι' αυτή την ομάδα
».

Για το πως θα ξεπεράσει η ομάδα τον αποκλεισμό:

«Μόνο με νίκες και καλύτερες εμφανίσεις μπορεί η ομάδα να ξεπεράσει αυτό που περνάμε τώρα. Μπορεί να συμβεί να χάσεις στο ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικό, αλλά μετράει ο τρόπος που θα χάσεις. Νομίζω πως χθες δεν αντιδράσαμε καθόλου και δεν παλέψαμε καθόλου για τη κρισιμότητα ενός τέτοιου παιχνιδιού και απ’ τη στιγμή που ξέραμε πως ο αντίπαλος θα δώσει το μάξιμουμ για να προκριθεί. Είναι άσχημο όταν αποκλείεσαι στο Κύπελλο και δη εντός έδρας, σε έναν απ’ τους βασικούς σου στόχους. Απ’ την άλλη, βέβαια, αυτό που είπα και συνεχίζω να το λέω, είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να γινόμαστε καλύτεροι.

Χρειάζεται χρόνος. Έχουμε αδυναμίες και σίγουρα δεν γίναμε απ’ τη μια στιγμή στην άλλη σούπερ ομάδα που με το όνομα θα κερδίζουμε τον αντίπαλο και θα είναι εύκολα τα ματς. Κάθε φορά εμείς θα πρέπει να παλεύουμε και να δίνουμε το μάξιμουμ. Έτσι είναι η ομάδα δομημένη, δεν έχουμε πολλούς παίκτες με την ατομική ποιότητα που θα κρίνουν τις αναμετρήσεις. Είναι στιγμές στο ποδόσφαιρο που δεν είναι όλα ρόδινα, όπως τώρα για παράδειγμα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε ένα παιχνίδι σημαντικό την Κυριακή
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.