Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λονδρέζικο ντέρμπι στον τελικό

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λονδρέζικο ντέρμπι στον τελικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2015 00:53
Λονδρέζικο ντέρμπι θα είναι ο φετινός τελικός του Λιγκ Καπ (1/3), καθώς η Τότεναμ με δύο γκολ του Έρικσεν (28’, 88’) ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πήρε το εισιτήριο για τον «Γουέμπλει» χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα.

Με τον Έρικσεν να βρίσκει δίχτυα λίγο πριν το φινάλε, η Τότεναμ ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (ομάδα 3ης κατηγορίας) και εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Μόλις στο 10ο λεπτό η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έφτασε κοντά στο γκολ με το οποίο θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0), ωστόσο ο Γουόκερ έδιωξε πάνω στη γραμμή από την προσπάθεια του Μέρφι.

Αφού γλίτωσε το γκολ, η Τότεναμ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 28’ με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν. Οι «πετεινοί» προσπάθησαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσουν» την πρόκριση, ωστόσο η είσοδος του Τσε Άνταμς για τους γηπεδούχους στο 74’ έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Ο 18χρονος, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών (77', 79'), δίνοντας το προβάδισμα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων οδηγούσε το παιχνίδι σε παράταση, ωστόσο ο Έρικσεν με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 88’, χάρισε τη πρόκριση στην Τότεναμ, η οποία θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι σε τελικό Λιγκ Καπ για πρώτη φορά μετά το 2008.

Μάλιστα οι «πετεινοί» είχαν κερδίσει τότε τον τίτλο με 2-1 στην παράταση χάρη σε γκολ του Γούντγκειτ στο 94’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.