Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με το δεξί στα πλει-οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σούπερ Λιγκ: Με το δεξί στα πλει-οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2013 19:04
Με τον Ντε Βινσέντι να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα των πλει-οφ, και πέρασε στην 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Οι Γιαννιώτες ξεκίνησαν με το δεξί στο μίνι-πρωτάθλημα, και παρά την αγωνιστική απραξία 24 ημερών, πήραν την νίκη απέναντι στον αγνώριστο Αστέρα ο οποίος φαίνεται πως έμεινε στον τελικό του Κυπέλλου.

Σε εξαιρετική μέρα ο Ντε Βινσέντι ο οποίος οδήγησε στην ομάδα στη νίκη, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Τσουκαλά στο 8’, και παρά την ισοφάριση του Σανκαρέ με ένα εξαιρετικό γκολ στο 14’, ο ΠΑΣ έφτασε στη νίκη χάρη στο γκολ του Ίλιτς στο 67’.

Το ματς


Σούπερ Λιγκ: Με το δεξί στα πλει-οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα
Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να μην είχε δώσει επίσημο παιχνίδι για 24 ημέρες, ωστόσο η αγωνιστική απραξία των παικτών του Γιάννη Χριστόπουλου δεν φάνηκε ποτέ στον χορτάρι, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με όρεξη, πιέζοντας τους παίκτες του Αστέρα, και μετά από δύο καλές προσπάθειες στα πρώτα λεπτά, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 8’, με διαγώνιο σουτ του Τσουκαλά.

Από την άλλη, ο Αστέρας έδειχνε επηρεασμένος από τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο, ωστόσο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 14’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με υπέροχο γκολ του Σανκαρέ ο οποίος με ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Παρά τα δύο γρήγορα γκολ, ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αργός, με τον ΠΑΣ να είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Φούλοπ. Από την άλλη ο Αστέρας είχε προβλήματα στην ανάπτυξη, έχοντας σε πολύ κακή μέρα τον Ράγιος.

Ο Σάκης Τσιώλης προχώρησε σε αλλαγές στο δεύτερο μέρος, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Λέντσε και Ουρτάδο, ωστόσο η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν άλλαξε. Ο ΠΑΣ συνέχισε να είναι η πιο απειλητική ομάδα στο γήπεδο, με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Ντε Βιντσέντι, ο οποίος έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 55’ και στο 58’, αναγκάζοντας στην δεύτερη περίπτωση τον Φούλοπ να προβεί σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Τελικώς στο 68’, ο Αργεντινός ανέλαβε ρόλο δημιουργού, βγάζοντας κάθετη πάσα στον Ίλιτς και αυτός από κοντά δεν αστόχησε, βάζοντας τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στη συνέχεια, ο Αστέρας κέρδισε μέτρα και έψαξε την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά με εξαίρεση ένα σουτ του Ντε Μπλάσις στο 76’, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα των πλει-οφ και να προσπεράσει τον Αστέρα για έναν βαθμό στην 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος (80’ Οικονόμου), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (84’ Ντάσιος), Γεωργίου (71’ Βίλα), Ίλιτς.

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Μπέριος.

Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Ουσέρο (71’ Μπακασέτας), Αλβάρεζ, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (46’ Ουρτάδο), Ράγιος, Καλαντζής (46’ Λέντσε).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.