Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ για τρεις μήνες Ντεμπισί και Αρτέτα

Νοκ άουτ για τρεις μήνες Ντεμπισί και Αρτέτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2015 16:57
Εκτός δράσης για άλλους τρεις μήνες θα χρειαστεί να μείνουν οι Μικέλ Αρτέτα και Ματιέ Ντεμπισί όπως αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ. Παραμένει εκτός ο Γουέλμπεκ.

Τα προβλήματα τραυματισμού δεν λένε να σταματήσουν στην Άρσεναλ, καθώς οι Μικέλ Αρτέτα και Ματιέ Ντεμπισί πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου και όπως αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ, θα χρειαστεί να μείνουν εκτός για άλλους τρεις μήνες.

Όσον αφορά τον Ντεμπισί, ο διεθνής Γάλλος μπακ επέστρεψε τον Δεκέμβριο μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, που τον άφησε εκτός για τρεις μήνες, ωστόσο ο παίκτης χτύπησε στον ώμο στο παιχνίδι της Κυριακής με την Στόουκ και θα χρειαστεί να επιστρέψει στα… πιτς για άλλους τρεις μήνες.

«Είναι πραγματικά κρίμα. Είναι πολύ άτυχος γιατί μπήκε δύο φορές στο χειρουργείο σε μία σεζόν. Είχε μόλις επιστρέψει, έπαιξε εφτά ματς και τώρα είναι πάλι εκτός για τρεις μήνες... », δήλωσε για τον Ντεμπισί ο Αρσέν Βενγκέρ.

Νοκ άουτ για τρεις μήνες Ντεμπισί και Αρτέτα
Όσον αφορά την περίπτωση του Αρτέτα, ο Ισπανός μέσος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον αστράγαλο και θα μείνει και αυτός εκτός για τρεις μήνες.

«Ο Μικέλ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον αστράγαλο η οποία πήγε καλά. Τον είδα μόλις, είναι στο προπονητικό κέντρο. Είχε μία περιορισμένη κινητικότητα στον αστράγαλό του το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιας φλεγμονής. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να αποφασίσει αν θα χειρουργηθεί και ευτυχώς διάλεξε τη σωστή λύση, με την οποία θα αναρρώσει πλήρως», δήλωσε ο Βενγκέρ.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ντάνι Γουέλμπεκ ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο μηρό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι:

«Ο Ντάνι δεν είναι ακόμα έτοιμος. Νιώθει ακόμα πόνο και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Γκιμπς, που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις:

«Ο Γκιμπς θα προπονηθεί ξανά με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει. Τα νέα είναι θετικά», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.