Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διακόπηκε το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, Δευτέρα (5/1) στις 15:00 το ματς

Διακόπηκε το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, Δευτέρα (5/1) στις 15:00 το ματς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2015 22:17
Η πυκνή ομίχλη στους Ζωσιμάδες ανάγκασε τον διαιτητή Αρετόπουλο να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Τη Δευτέρα στις 15:00 θα συνεχιστεί το ματς.

Διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες, καθώς η πυκνή ομίχλη στα Γιάννενα δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής Αρετόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει για πρώτη φορά το ματς στο 15ο λεπτό και ο αγώνας ξεκίνησε ξανά μετά από 45 λεπτά. Ωστόσο ο αγώνας διακόπηκε ξανά στο 23’ και στο 31’ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, αφού έγινε αρχικά μια τρίτη προσπάθεια να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Όπως όλα δείχνουν, ο αγώνας θα συνεχιστεί την Δευτέρα στις 15:00, μετά το κοινό αίτημα των δύο ομάδων.

«Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ζητήσαμε να γίνει αλλαγή της ώρας και να διεξαχθεί νωρίτερα η αναμέτρηση. Λόγω του αιτήματος μας, γίναμε δέκτες χλευασμού και διάφορων υποτιμητικών σχολίων. Ήδη έχουμε πετάξει ένα τέταρτο για να βλέπουμε μόνο σκιές. Αυτό μόνο ποδόσφαιρο δεν είναι» δήλωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης διακοπής στη Nova ,o Νίκος Βασιλαράς, διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.