Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκτός αποστολής ο Αφελάι

Εκτός αποστολής ο Αφελάι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2015 14:44
Ο Ιμπραίμ Αφελάι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού ωστόσο ο Μίτσελ προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ολλανδό άσο για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Παρότι ο Ιμπραίμ Αφελάι έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Η απόφαση αυτή δείχνει πως το θέμα Αφελάι δεν έχει τελειώσει στους «ερυθρόλευκους». Ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος από την συμπεριφορά του παίκτη και μένει να φανεί εάν ο Ολλανδός θα παραμείνει τελικά στο δυναμικό της ομάδας.

«Ο Αφελάι είναι ενήμερος για το πώς είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Και είναι εκείνος ο οποίος πρέπει να αποφασίσει» δήλωσε την Παρασκευή στη Nova ο Μίτσελ

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Γκαζαριάν, Σαλίνο και Γιαννούλης όπως και οι τραυματίες Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία. Αντίθετα, στην αποστολή επανήλθε ο Ντουρμάζ αλλά και ο Αυλωνίτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Ντουρμάζ, Εντινγκά.

Ο τελευταίος τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Κονγκό, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.