Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούμαν: «Τζέραρντ, έλα στη Σαουθάμπτον»

Κούμαν: «Τζέραρντ, έλα στη Σαουθάμπτον»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2015 08:04
Ευπρόσδεκτος στη Σαουθάμπτον είναι ο Στίβεν Τζέραρντ όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν. «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Ο Ρόναλντ Κούμαν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Στίβεν Τζέραρντ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο φινάλε τη σεζόν και ο Ολλανδός τεχνικός δεν δίστασε να καλέσει τον έμπειρο μέσο στην Σαουθάμπτον:

«Είναι λίγο παράξενο να βλέπεις τον Τζέραρντ σε μία άλλη ομάδα εκτός από τη Λίβερπουλ, αλλά εάν θελήσει να συνεχίσει να παίζει, μπορεί να έρθει εδώ. Μιλάω σοβαρά, εάν θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, μπορεί να έρθει εδώ. Για παίκτες όπως ο Στίβεν, έχεις πάντα μια θέση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής φανταστικός, ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο κέντρο και αρχηγός της Λίβερπουλ με σπουδαία καριέρα», δήλωσε ο Κούμαν.

Η Σαουθάμπτον μετά τη σπουδαία νίκη της κόντρα στην Άρσεναλ βρίσκεται στην 4η θέση με +2 από την 5η Τότεναμ, με τον Ολλανδό τεχνικό να δηλώνει πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ αν και ο ίδιος παραδέχτηκε πως αυτό δεν είναι αρκετά πιθανό:

«Σιγά σιγά αρχίζουμε να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και ότι μπορούμε να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά και κατά 85-90% δεν θα το πετύχουμε. Πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και εάν γίνει αυτό τότε όλα είναι πιθανά», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.