Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Ντίνα και Ατζαγκούν

«Έδεσε» Ντίνα και Ατζαγκούν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2014 20:14
Την επέκταση της συνεργασίας της με τους Θανάση Ντίνα και Αμπντούλ Ατζαγκούν μέχρι το 2017 και 2018 αντίστοιχα, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μία ημέρα μετά τον Νάνο που υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε δύο ακόμα ανανεώσεις παικτών, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας της με τους Θανάση Ντίνα και Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Ο πρώτος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και ο δεύτερος μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η ανακοίνωση για τον Ντίνα:

Ο Θανάσης Ντίνας για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα μας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Θανάση Ντίνα για τη μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του ποδοσφαιριστή μας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου και θέλω απλά να δικαιώσω όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν» ήταν τα πρώτα λόγια του ποδοσφαιριστή μετά την ανανέωση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Η ανακοίνωση για τον Ατζαγκούν:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Abdul Jeleel Ajagun για τη μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2018.

«Αισθάνομαι καλά γιατί είναι πάντα όμορφο ο Σύλλογος που ανήκεις να δείχνει ότι σε πιστεύει. Στην πορεία θα κάνουμε μαζί ακόμα μεγαλύτερα πράγματα» δήλωσε ο παίκτης του τριφυλλιού στο σάιτ της ΠΑΕ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.