Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Επιστρέφει ο Ντεμπισί, βασικός ο Κάμπελ»

Βενγκέρ: «Επιστρέφει ο Ντεμπισί, βασικός ο Κάμπελ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2014 00:51
Την ενδεκάδα της Άρσεναλ για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι ανακοίνωσε από τη Δευτέρα ο Αρσέν Βενγκέρ, στην οποία βρίσκεται ο Ματιέ Ντεμπισί, που επιστρέφει μετά από απουσία τριών μηνών λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Τζόελ Κάμπελ.

Η Άρσεναλ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και γι’ αυτό ο Αρσέν Βενγκέρ προτίμησε να ξεκουράσει αρκετά από τα βασικά του στελέχη ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Γαλατά στην Τουρκία.

Ο Αλσατός τεχνικός σε ερώτηση για τα πλάνα του στη συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψε όλη την ενδεκάδα της ομάδας που θα αντιμετωπίσει αύριο τη Γαλατά.

Σε αυτή βρίσκεται ο Ματιέ Ντεμπισί που επιστρέφει μετά από τρεις μήνες με πρόβλημα στον αστράγαλο αλλά και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ.

«Για να το κάνω όσο πιο απλό γίνεται… Έχω στη διάθεσή μου 11 έμπειρους παίκτες και 6 νέους. Αυτό σημαίνει πως δεν έχω τίποτα να κρύψω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ και αποκάλυψε την αυριανή ενδεκάδα, η οποία θα αποτελείται από τους: Σέζνι, Ντεμπισί, Μερτεσάκερ, Τσέιμπερς, Μπεγερίν, Φλαμινί, Ράμσεϊ, Τσάμπερλεϊν, Κάμπελ, Σανόγκο, Ποντόλκσι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σάντσες, Γκιμπς, Γουέλμπεκ, Κοσιελνί, Καθόρλα, Ζιρού και οι τραυματίες Οζίλ, Γουίλσιρ, Αρτέτα, Μονρεάλ, Γουόλκοτ, Οσπίνα και Ντιαμπί.

Να σημειωθεί πως η Άρσεναλ χρειάζεται δική της νίκη και παράλληλα ήττα της Ντόρτμουντ κόντρα στην Άντερλεχτ για να πάρει την πρώτη θέση. Σε περίπτωση ισοπαλίας των Βεστφαλών, οι «κανονιέρηδες» χρειάζονται νίκη με πολλά γκολ ώστε να καλυφθεί η διαφορά τερμάτων (+10 της Ντόρτμουντ έναντι +4 της Άρσεναλ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.