Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με... υπογραφή Φαν Πέρσι

Πρέμιερ Λιγκ: Με... υπογραφή Φαν Πέρσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2014 23:56
Με πρωταγωνιστή τον Φαν Πέρσι που πέτυχε δύο γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε σπουδαίο «διπλό» με 2-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον, πέρασε μόνη στην 3η θέση έχοντας πέντε σερί νίκες και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της στην Πρέμιερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», υποχρεώνοντας την σε 3η συνεχόμενη ήττα και «σκαρφάλωσε» μόνη στην 3η θέση με 28 βαθμούς (36 η 1η Τσέλσι, 33 η 2η Σίτι).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 12ο λεπτό, καθώς μετά από λάθος γύρισμα του Φόντε, ο Φαν Πέρσι έγινε αποδέκτης της μπάλας και νίκησε τον Φόρστερ για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Η Σαουθάμπτον απάντησε στο 31’ με γκολ του Πελέ και είχε ευκαιρίες για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, απειλώντας στο 52’ με κεφαλιά του Λονγκ και στο 59’ με σουτ του Πελέ.

Το γκολ δεν ήρθε και στο 71’ ο Φαν Πέρσι σκόραρε ξανά με ωραίο «τσίμπημα» έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ.

Δεν άλλαξε κάτι στα υπόλοιπα λεπτά, με την ομάδα του Φαν Χαάλ, που έχασε με τραυματισμό τον Σμόλινγκ στο πρώτο μέρος, να ανεβαίνει στην 3η θέση την ώρα που η Σαουθάμπτον υποχώρησε στην 5η.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.