Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα νίκη και ρεκόρ για Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα νίκη και ρεκόρ για Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2014 22:52
Με γκολ των Μπενζεμά (18’) και Μπέιλ (83’), μετά από ασίστ του Ρονάλνο, η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Μάλαγα και έσπασε το ρεκόρ της, πετυχαίνοντας την 16η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι (43’, 87’), που μείωσαν στο 90+1' με τον Σάντα Κρους ενώ είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον γκολκίπερ Καμενί. Αποβλήθηκε πριν το φινάλε ο Ίσκο που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Με τον Ρονάλντο να μην σκοράρει αλλά να πετυχαίνει δύο ασίστ (έφτασε τις 8 στο πρωτάθλημα), η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» και ξέφυγε προσωρινά με +5 από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα η «βασίλισσα» έσπασε το ρεκόρ της καθώς σημείωσε την 16η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό 59-9 τέρματα

Η «βασίλισσα» απείλησε για πρώτη φορά στο 12’ με τον Ρονάλντο, ο οποίος νικήθηκε από τον Καμενί, όμως στο 18’ μετά από πάσα του Πορτογάλου, ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αντσελότι, με τους γηπεδούχους να διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Γάλλου φορ.

Ο Καμένι κράτησε τη Μάλαγα στο παιχνίδι αποκρούοντας στο 31’ την εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο, ενώ βγήκε νικητής και σε τετ-α-τετ με τον Μπέιλ στο 40’ και τρία λεπτά μετά η Μάλαγα «άγγιξε» την ισοφάριση, με τον Ντούντα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κασίγιας.

Στο 56’ ο Καμερουνέζος γκολκίπερ νίκησε σε τε-α-τετ και τον Ίσκο, ενώ στο 76’ πραγματοποίησε τρομερή απόκρουση, διώχνοντας το σουτ του Ρονάλντο, που ύστερα από λάθος της άμυνας, βρέθηκε ανενόχλητος με τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι.

Η Μάλαγα προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, έχοντας καλή στιγμή με τον Σάμου στο 81’ και δύο λεπτά μετά ο Μπέιλ «έγραψε» το 2-0 με ωραία προσπάθεια και σουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 86’ με τον Χουάνμι και τελικώς στο 90+1’ κατάφεραν να μειώσουν με τον Σάντα Κρουζ για το τελικό 2-1.

Αποβλήθηκε στο 86’ με δεύτερη κίτρινη ο Ίσκο ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.