Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντέκο: «Θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Μέσι…»

Ντέκο: «Θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα ο Μέσι…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2014 10:46
Σίγουρος πως ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει αργά ή γρήγορα από τη Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρώην συμπαίκτης του στους «μπλαουγκράνα», Ντέκο.

Ο παλαίμαχος άσος σε συνέντευξη του στην «Globo Esporte», εξέφρασε την άποψη του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει κάποια στιγμή από την Μπαρτσελόνα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τους «μπλαουγκράνα»:

«Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα. Είναι κάτι αναμενόμενο. Όλα έχουν ένα τέλος. Σπουδαίοι παίκτες και σπουδαίοι προπονητές έρχονται και φεύγουν.

Προφανώς με την ιστορία που έχει γράψει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα, είναι δύσκολο να τον δεις σε άλλη ομάδα. Όμως μια μέρα θα γίνει και αυτό. Μπορεί να είναι τη νέα σεζόν, μπορεί σε ένα χρόνο ή σε πέντε. Εξαρτάται από πολλά πράγματα
» τόνισε ο Ντέκο και πρόσθεσε:

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Νείμαρ χρειάζεται να είναι χαρούμενοι για να παρουσιάζουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό. Εάν ο Μέσι είναι χαρούμενος, θα μείνει. Εάν όχι, θα ψάξει για καλύτερες επιλογές».

Όσο για τα ρεκόρ του Μέσι, δήλωσε: «Τον ξέρω καλά. Τα ρεκόρ δεν είναι ο στόχος του. Δεν είναι ο τύπος ανθρώπου που ενδιαφέρεται για τα προσωπικά ρεκόρ. Δεν είναι εγωιστής. Είναι παίκτες που έχει συνηθίσει να κερδίζει συνέχεια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.