Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες για Μπαρτσελόνα και Παρί, ιστορία ο Μέσι (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες για Μπαρτσελόνα και Παρί, ιστορία ο Μέσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2014 00:04
Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει δεύτερο χατ-τρικ σε διάστημα λίγων ημερών και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 4-0 τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και θα παίξει για την πρωτιά του ομίλου κόντρα στην Παρί, η οποία επικράτησε με 3-1 του Άγιαξ στο Παρίσι. Θα παλέψει για το Γιουρόπα στο Άμστερνταμ η ομάδα του Δώνη.

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ηττήθηκε με 4-0 στο ΓΣΠ και θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Άγιαξ για την 3η θέση του ομίλου που δίνει εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλαουγκράνα» ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος λίγες ημέρες μετά το χατ-τρικ κόντρα στην Σεβίλλη, πέτυχε τρία γκολ (38’, 58’, 87’) απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Δώνη και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σκορ για τους Καταλανούς άνοιξε στο 27’ ο Σουάρες, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, η οποία έφτασε τους 12 βαθμούς και θα παίξει για την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική στο «Καμπ Νου» όπου υποδέχεται την πρωτοπόρο του ομίλου Παρί.

Με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, με τον Ραφίνια να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη στο 70’, όπως και ο Γκιγιέρμε για τους γηπεδούχους στο 84’.

Νέα νίκη η Παρί


Στην πρώτη θέση του ομίλου διατηρήθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κέρδισε με 3-1 τον Άγιαξ στο Παρίσι και έκανε… δώρο στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μπορεί να ελπίζει για την 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πρωτευουσιάνοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 33’ με γκολ του Καβάνι, όμως ο Άγιαξ «πάγωσε» τους γηπεδούχους στο 67’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Κλάασεν.

Κάπου εκεί ανέλαβε ο Ιμπραϊμοβιτς ο οποίος «έγραψε» το 2-1 στο 78’ και πέντε λεπτά μετά ο Καβάνι με δεύτερο προσωπικό γκολ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Η βαθμολογία:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 13
2. Μπαρτσελόνα 12
3. Άγιαξ 2
4. ΑΠΟΕΛ 1

Τελευταία αγωνιστική:

Μπαρτσελόνα – Παρί
Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.