Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρομπέρτο: «Θα μπορούσα να παίξω στην Ατλέτικο»

Ρομπέρτο: «Θα μπορούσα να παίξω στην Ατλέτικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2014 16:17
Την πεποίθηση του ότι θα μπορούσε να παίξει στην Ατλέτικο εξέφρασε ο Ρομπέρτο, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό.

Σε συνέντευξη του στο Radio Marca, ο Ρομπέρτο εξέφρασε την πεποίθηση του πως θα μπορούσε να αγωνίζεται στην Ατλέτικο, ωστόσο πρόσθεσε πως είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό:

«Ήρθα στην Ατλέτικο με σκοπό να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Όταν συμφώνησαν να με πουλήσουν όμως στον Ολυμπιακό δεν τήρησαν αυτά που είχαν πει. Ένιωθα έτοιμος να παίξω στην Ατλέτικο αλλά πλέον είμαι καλά στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσα να μείνω στη Μαδρίτη γιατί είχα συμβόλαιο, αλλά μου φέρονται πολύ καλά στην Αθήνα. Όλη μου την ζωή, ο στόχος μου ήταν να μείνω και να πετύχω στην Ατλέτικο, όμως η καριέρα μου τελικά πήρε άλλο μονοπάτι».

Για την απόδοσή του στον αγώνα του «Καραϊσκάκη»: «Όχι, δεν ήταν κάποια ρεβάνς απέναντι στην Ατλέτικο. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και προσπάθησα για το καλύτερο για την ομάδα μου, για να χαροποιήσω τον κόσμο μας».

Για το αν ελπίζει σε χειροκρότημα των οπαδών της Ατλέτικο την Τετάρτη: «Έχω ξαναπαίξει δύο φορές απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά γιατί πρόκειται για αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω ο κόσμος να θυμηθεί ότι ήμουν αρκετά χρόνια εδώ και να με υποδεχτεί όμορφα».

Για τον Σιμεόνε: «Ο Σιμεόνε είναι σαν προπονητής, όπως ήταν και σαν παίκτης. Παίρνει το 100% του καθενός και να τα αποτελέσματα»

Για τους πολλούς ξένους παίκτες στον Ολυμπιακό: «Στην ομάδα έχουμε παίκτες από 16 διαφορετικές χώρες. Προσπαθούμε να βρούμε μια κοινή γλώσσα για να μην υπάρχει… χάος».

Για το ματς της Τετάρτης: «Είμαστε η ομάδα που αντιμετώπισε καλύτερα από κάθε άλλη την Ατλέτικο φέτος. Το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα ήταν έκπληξη, αλλά το ματς της Τετάρτης θα είναι διαφορετικό και στην Ατλέτικο σίγουρα θυμούνται τι προηγήθηκε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.