Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Έχασε βαθμούς και Ρόις η Ντόρτμουντ (video)

Μπουντσελίγκα: Έχασε βαθμούς και Ρόις η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2014 18:45
Εφιαλτικό απόγευμα για τη Ντόρτμουντ, η οποία παρότι προηγήθηκε με 2-0, ήρθε ισόπαλη 2-2 κόντρα στη Πάντερμπορν εκτός έδρας και παράλληλα χάνει ξανά με τραυματισμό τον Ρόις!

Διπλό το κακό για την Ντόρτμουντ, η οποία επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Πάντερμπορν και παράλληλα ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τον Μάρκο Ρόις να αποχωρεί τραυματίας από το γήπεδο.

Όλα έδειχναν πως κυλούσαν ιδανικά για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 12ο λεπτό με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, ενώ στο 45+1’ ο Ρόις «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του Παπασταθόπουλου (έμεινε εκτός αποστολής).

Ωστόσο στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 60’ με τον Ρουπ, ενώ στο 81’ ο Σαγκλικ δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς, ισοφάρισε για το τελικό 2-2, που δεν επέτρεψε στη Ντόρτμουντ να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Μάλιστα σε όλα αυτά προστίθεται ο νέος τραυματισμός του Ρόις, ο οποίος δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Μπάκαλορτς και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 67', ενώ υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά.

Τα γκολ:




Ο τραυματισμός του Ρόις:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.