Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Δεν είναι εύκολο να μείνει ο Ρόις»

Κλοπ: «Δεν είναι εύκολο να μείνει ο Ρόις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2014 21:52
Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που θέλουν τον Μάρκο Ρόις να αποχωρεί από τη Ντόρτμουντ, με τον τεχνικό των Βεστφαλών να φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση ότι ο Γερμανός άσος θα αποτελέσει αργά ή γρήγορα παρελθόν από τον σύλλογο.

Σχεδόν βέβαιη φαίνεται ότι θεωρεί την αποχώρηση του Μάρκο Ρόις από τη Ντόρτμουντ ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό τεχνικό να δηλώνει πως είναι δύσκολο για την ομάδα του να κρατάει όλους τους παίκτες της:

«Είχαμε πολύ πετυχημένα χρόνια, όμως δεν έμειναν όλοι εδώ. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε όλους τους παίκτες. Είχαν δικά τους όνειρα, διαφορετικές ιδέες. Τέλος πάντων, θα δούμε…», δήλωσε στο «BT Sport» και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να προχωράει μπροστά. Πρέπει να το κάνουμε με νέους παίκτες. Δεν είναι δική μας ιδέα να κρατάμε την ίδια ομάδα, μέχρι οι παίκτες να γίνουν 34 και να φύγουν».

Να σημειωθεί πως η Μπάγερν αλλά και αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, όπως Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ φέρεται ότι ενδιαφέρονται για τον Ρόις, η ρήτρα του οποίου αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ.

«Θα ήθελα να δουλέψω στην Αγγλία»

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Κλοπ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ:

«Η Αγγλία είναι η μόνη χώρα που θα πρέπει να δουλέψω αν φύγω από τη Γερμανία. Είναι η μόνη χώρα που ξέρω τη γλώσσα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά μου. Εάν κάποιος με προσεγγίσει, θα μιλήσουμε γι’ αυτό» , δήλωσε ο Κλοπ και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθα στη Ντόρτμουντ, περίμενα να δουλέψω ως κανονικός προπονητής για 2-3 χρόνια και μετά να πάω σε άλλο σύλλογο. Δεν είναι σημαντικό για μένα να μένω για πολύ καιρό σε ένα μέρος. Τα παιδιά μου είναι αρκετά μεγάλα για να μείνουν μόνα τους. Είμαι εδώ για έξι χρόνια, δεν ξέρω πότε θα τελειώσει, δεν το σκέφτομαι…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.