Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Λύτρωσε τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου

Σούπερ Λιγκ: Λύτρωσε τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2014 23:48
Με δύο γκολ του Μήτρογλου (το δεύτερο στο 90’), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-2 τον Εργοτέλη στην Κρήτη και ετοιμάζεται για τα μεγάλα παιχνίδια με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό. Προηγήθηκαν δύο φορές, με τον Γιουσούφ (43') και τον Χαντή (55') οι γηπεδούχοι, το άλλο γκολ του Ολυμπιακού ο Τσόρι (68’ πεν.).

Ο Ολυμπιακός… έφτυσε αίμα για να κερδίσει τον Εργοτέλη στην Κρήτη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τη νίκη (3-2) από το Παγκρήτιο χάρη σε γκολ του Μήτρογλου στο 90’.

Η ομάδα του Μίτσελ δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Μήτρογλου να είχε δοκάρι στο 10’ και χαμένο τετ-α-τετ στο 27’, ωστόσο παρουσίασε παράλληλα αρκετά αμυντικά κενά, με τον Εργοτέλη να είχε και αυτός καλές στιγμές για να ανοίξει αυτός το σκορ, κάτι που έγινε τελικά στο 43’ με τέρμα του Γιουσούφ.

Ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα, με τον Μήτρογλου να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 45’ και στην επανάληψη προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο στο 55’ μετά από αντεπίθεση, ο Χαντή ξαναέδωσε το προβάδισμα στον Εργοτέλη!

Οι «ερυθρόλευκοι» γλίτωσαν το 3ο γκολ στο 65’ με τον Εργοτέλη να χαμένη διπλή ευκαιρία με τους Παμλίδη και Γιουσούφ και στο 68’ ο Γκαζαριάν κέρδισε πέναλτι, με τον Τσόρι να μην αστοχεί, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Η ανατροπή για τους πρωταθλητές ολοκληρώθηκε στο 90’, με τον Μήτρογλου να λυτρώνει την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2, αποτέλεσμα που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να περάσει προσωρινά στην κορυφή, πιάνοντας τον ΠΑΟΚ που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό και ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο ενώ η Νίκη Βόλου κέρδισε με 1-0 τον Πανθρακικό και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Εργοτέλης: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μεγί, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Κοζορώνης, Χαντή (74’ Μπογκντάνοφ), Γκεντσογλου, Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης (82’ Λεονάρντο), Παμλίδης.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο (72 Διαμαντάκος), Μποτία, Αυλωνίτης (64’ Φορτούνης), Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Ντουρμάζ, Ντομίνγκες, Μασουακού, Φουστέρ (58’ Γκαζαριάν).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.