Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα νίκη για Τσέλσι, γκέλαρε η Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα νίκη για Τσέλσι, γκέλαρε η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2014 18:58
Τι και εάν έπαιζε χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα; Η Τσέλσι κατάφερε να φύγει με τη νίκη (2-1) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας την ώρα που η Άρσεναλ ήρθε ισόπαλη 2-2 στο Λονδίνο κόντρα στη Χαλ και έχασε νέο έδαφος στο πρωτάθλημα. Ακόμα... σκοράρει η Σαουθάμπτον, 8-0 την Σάντερλαντ!

Με πρωταγωνιστή τον Οσκάρ (γκολ και ασίστ), η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ», έδρα που είχε φύγει χωρίς βαθμό την περασμένη σεζόν, και ξέφυγε ξανά στο +5 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπλε», που έπαιζαν χωρίς τον τραυματία Ντιέγκο Κόστα, κατάφεραν να προηγηθούν από το 6o λεπτό με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Οσκάρ, με την Κρίσταλ Πάλας όμως να μην πτοείται καθώς είχε κάποιες καλές στιγμές για να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο.

Στο 40’ ο Αθπιλικουέτα με σκληρό φάουλ είδε την κόκκινη κάρτα, όμως οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 43’ λόγω αποβολής του Ντιλέινι.

Στην επανάληψη, η Τσέλσι «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς ο Φάμπρεγκας έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από πάσα του Οσκάρ και από κοντά «έγραψε» το 2-0 στο 51’.

Το μόνο που κατάφερε η Κρίσταλ Πάλας ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Κάμπελ στο 90’, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 500η εμφάνιση του Τέρι με το περιβραχιόνιο της Τσέλσι.

Γλίτωσε την ήττα στο 90+1’ η Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Νέα νίκη για Τσέλσι, γκέλαρε η Άρσεναλ (video)
Από την άλλη, νέα βαθμολογική απώλεια για την Άρσεναλ η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της κόντρα στην Χαλ, ισοφαρίζοντας μάλιστα για το τελικό σκορ με γκολ στο 90+1’!

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν στο 13’ με ωραία προσπάθεια και τελείωμα του Σάντσες, όμως η Χαλ κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς, ισοφαρίζοντας στο 17’ με τον Ντιαμέ, ενώ στο 46’ ο Ερνάντες ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους «τίγρεις».

Η Άρσεναλ προβλημάτισε με την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στη Χαλ, ώσπου στο 90+1΄ κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Γουέλμπεκ έπειτα από ασίστ του Σάντσες.

Μάλιστα η ομάδα του Βενγκέρ, που βρίσκεται πλέον στο -11 από την κορυφή, είχε ευκαιρία για την ανατροπή όμως ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη, Γιακούποβιτς είπε «όχι» στους γηπεδούχους.

Έπαιξε για 20 λεπτά ο Τζοελ Κάμπελ αντικαθιστώντας τον τραυματία Γουίλσιρ στο 70ο λεπτό.

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει η εντυπωσιακή νίκη της Σαουθάμπτον με 8-0 επί της Σάντερλαντ, με την ομάδα του Κούμαν να ανεβαίνει στην 3η θέση, ενώ η Έβερτον επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-0 της Άστον Βίλα. Τέλος, η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 3-1 την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και ανέβηκε στην 4η θέση!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.