Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα για Σίτι με σόου Αγκουέρο (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα για Σίτι με σόου Αγκουέρο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2014 17:13
Με τον Σέρχιο Αγκουέρο να πετυχαίνει τέσσερα γκολ (13’, 20’ πεν., 68’ πεν., 75’) και να γράφει ιστορία, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-1 την Τότεναμ, που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Έρικσον (15’), και μείωσε -για την ώρα- στους 2 τη διαφορά της από την Τσέλσι.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος διέλυσε… μόνος του την Τότεναμ, σκοράροντας τέσσερα γκολ στην νίκη των πρωταθλητών με 4-1 στο «Έτιχαντ», με τον Αργεντινό να γράφει μάλιστα ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «πολίτες» προηγήθηκαν μόλις στο 13’, όμως η Τότεναμ κατάφερε να απαντήσει αμέσως, με τον Έρικσον να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 15’.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι ξαναπήρε το προβάδισμα στο 20’ με πέναλτι (ανύπαρκτο) του Αγκουέρο, που κέρδισε ο Λάμπαρντ, όμως ο Αργεντινός δεν ήταν το ίδιο εύστοχος στο 32’, αστοχώντας από την άσπρη βούλα μετά από νέο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής!

Η Τότεναμ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 62’, με τον Χάρτ να αποκρούει πέναλτι του Σολδάδο (το φάουλ έγινε εκτός περιοχής) και τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα για τους γηπεδούχους στο 67’, με τον Φάτσιο να αποβάλλεται και να δίνει την ευκαιρία στον Αγκουέρο να σημειώσει χατ-τρικ, σκοράροντας ξανά από την άσπρη βούλα!

Ο Αργεντινός έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο 75’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 για τους «πολίτες» που μείωσαν προσωρινά στους 2 τη διαφορά τους από την κορυφή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.