Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Εξάρα το Βέλγιο, ήττα για Κύπρο

Προκριματικά Euro: Εξάρα το Βέλγιο, ήττα για Κύπρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2014 00:19
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην Ανδόρα το Βέλγιο, το οποίο πήρε εμφατική νίκη με 6-0 στις Βρυξέλλες. Ήττα από Ισραήλ για Κύπρο.

Εύκολο βράδυ για το Βέλγιο, το οποίο διέλυσε με 6-0 την Ανδόρα στις Βρυξέλες και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Euro («χρωστάει» παιχνίδι με το Ισραήλ).

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ντε Μπρούιν (31’ πεν., 34’) και Μέρτενς (65’, 68’), ενώ Τσαντλί (37’) και Οριγκί (59’) πέτυχαν τα άλλα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Αντίθετα, η Κύπρος δεν κατάφερε να κάνει το 2x2 μετά το σπουδαίο «διπλό» στη Βοσνία, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-1 από το Ισραήλ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Νταμάρι (38’) και Μπεν Χαίμ (45’), με την Κύπρο να μειώνει στο 67’ με τον Μακρίδη, όμως δεν μπόρεσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 90’, με τον Μαρσιάνο να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Λαμπάν.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Ουαλία και Βοσνία έμειναν στο 0-0, με τους Ουαλούς να «σκαρφαλώνουν» στην πρώτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ουαλία 4
2. Βέλγιο 3*
3. Ισραήλ 3*
4. Κύπρος 3
5. Βοσνία 1
6. Ανδόρα 0

* Βέλγιο και Ισραήλ έχουν αγώνα λιγότερο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.