Ζοάο Μάριο: «Παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω πιο άνετα στην ΑΕΚ»
Ο Ζοάο Μάριο δήλωσε ότι αισθάνεται ολοένα και καλύτερα ως παίκτης της ΑΕΚ, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο.Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος μέσος στην Cosmote TV:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε τον έλεγχο. Κάναμε σε ένα ακόμη παιχνίδι ευκαιρίες. Δεν είμαστε καλοί τόσο στην αποτελεσματικότητα, αλλά δημιουργούμε ευκαιρίες. Δείχνουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα.
Είπαμε όχι θέλουμε ψυχραιμία και υπομονή. Είχαμε τον έλεγχο και είπαμε να έχουμε υπομονή για να έρθει το γκολ. Πρέπει να δείχνουμε προσωπικότητα και χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο.Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι δυο μήνες στην ομάδα. παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω πιο άνετα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ακόμη και να μην παίζω η ομάδα θέλει να κρατά μπάλα. Μου αρέσει να συμμετέχω και να βοηθάω την ομάδα».
Περισσότερες ειδήσεις
10/11/2025 00:15
ΠΑΟΚ: Παράπονα για Σλάγκερ
10/11/2025 00:09
Πάντοβιτς: «Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»
9/11/2025 21:57
Ισπανία: Φίλαθλος της Θέουτα «έσβησε» στις εξέδρες
9/11/2025 21:42
Φεράντο: «Να βελτιώσουμε το στυλ μας»
9/11/2025 21:39
Βόκολος: «Μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο»
9/11/2025 21:34
Ατρόμητος: Αποδοκιμασίες σε Βόκολο
Πείτε τη γνώμη σας: