Άρης: Ανέβασε ρυθμούς ο Μεντίλ, ενόψει Λεβαδειακού, παραμένουν αρκετά τα προβλήματα
Κορυφώνεται η προετοιμασία του Άρη για το ιδιαίτερα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (26/10), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.Ο Ράτσιτς επανήλθε σε φουλ ρυθμούς χθες (23/10), ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά προβλήματα για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, αν και τις τελευταίες ημέρες τόσο ο Κάρλες Πέρεθ όσο και ο Χαμζά Μεντίλ, βγάζουν μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης.
Αμφότεροι κάνουν συνεπώς «αγώνα δρόμου» για να προλάβουν τον αγώνα στη Λιβαδειά, ωστόσο δεδομένα εκτός θα είναι ο Ντούντου Ροντρίγκες που ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα σήμερα (24/10), όπως επίσης και οι Φαμπιάνο Λέισμαν, Μάρτιν Φρίντεκ και Μιχάλης Παναγίδης που έκαναν θεραπεία, με τον τελευταίο να τραυματίζεται στο πόδι από ένα χτύπημα στην προπόνηση. Η αποστολή για Βοιωτία αναμένεται να ανακοινωθεί το Σάββατο (25/10).
Σημειώνεται, ότι το «διπλό» του Άρη προσφέρεται στο 2.75 στις στοιχηματικές πλατφόρμες.
* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερες ειδήσεις
25/10/2025 00:05
Ολυμπιακός: Πιθανό το comeback του Ροντινέι κόντρα στην ΑΕΚ
24/10/2025 17:03
Άρης: Χειρουργήθηκε ο Καντεβέρε – Οι σημαντικοί αγώνες που θα χάσει
24/10/2025 16:31
Πλατινί: «Το CAS είναι σαν ελβετική μαφία»!
Πείτε τη γνώμη σας: