Χιμένεθ: «Ο Ντούντου τραυματίστηκε… στον πάγκο»
Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που είχε να διαχειριστεί όλο αυτό το διάστημα, υπογραμμίζοντας ότι προέκυψαν και άλλα μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.Ιδού όσα είπε ο τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη τύπου:
«Για εμάς είναι μία… Οδύσσεια κάθε εβδομάδα. Είναι αδύνατο να δουλέψουμε φυσιολογικά όταν έχουμε 4-5 τραυματίες και άλλους τόσους στο 50-50. Για τον Αλφαρέλα και τον Καντεβέρε είχαμε σχεδιάσει να παίξουν 45 λεπτά. Για τον Δώνη, το σκεφτήκαμε αρκετά μετά τον τραυματισμό του. Κατά τη διάρκεια του ματς, πέντε παίκτες ζήτησαν αλλαγή. Όσον αφορά τον σχηματισμό, δουλέψαμε δέκα μέρες με ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Το γρήγορο γκολ άλλαξε το πλάνο μας. Μας έγινε πολύ δύσκολο. Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε γκολ από την πρώτη μακρινή μπαλιά στην πλάτη. Από εκεί και πέρα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα… τραβήξαμε κουπί ενάντια στο ρεύμα. Είχαν πολύ έλεγχο της μπάλας αλλά έκαναν μόλις δύο σουτ στην εστία.
Οπωσδήποτε όλα αλλάζουν με δυνατές προπονήσεις και αποφυγή τραυματισμών. Με το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, έχουμε μόνο μία εβδομάδα για να προπονηθούμε μαζί. Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να ψάχνουμε δικαιολογίες. Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να απαιτήσουμε πράγματα. Εγώ θα πρέπει να…σπάω το κεφάλι μου σε κάθε ματς για το τι πρέπει να κάνω.
Όσοι αποδίδουν καλύτερα και όσοι έχουν προπονηθεί καλύτερα, θα παίζουν. Ο Άλβαρο είχε και αυτός πρόβλημα όλη την εβδομάδα. Το ίδιο και ο Φαμπιάνο, που δεν τελείωσε το ματς. Αυτή τη στιγμή ο Τεχέρο είτε παίζει αριστερά είτε δεξιά είναι ο καλύτερος που έχουμε. Ο Μεντίλ προέρχεται από τραυματισμό και ήταν στον πάγκο για 3-4 λεπτά
Αυτή τη στιγμή το μόνο που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά της ομάδας. Χρειαζόμαστε τον Μορόν καλύτερο, τον Καντεβέρε να του δημιουργεί ανταγωνισμό και θα θέλαμε ο Αλφαρέλα να αποτελεί ανταγωνιστικό παίκτη για όσους παίζουν μπροστά. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει 90 λεπτά σε ρυθμούς μεγάλης ομάδας, για να είμαστε ψηλά.
Να έχουμε την τύχη με το μέρος μας… επιτέλους με το μέρος μας. Είναι κακόγουστο αστείο οι τραυματισμοί. Ο Ντούντου τραυματίστηκε στον πάγκο (σ.σ. γέλια). Τι να κάνω με τόσους τραυματισμούς; Για να μιλήσω πιο σοβαρά, θα επιστρέψει ο Πέρεθ. Είμαι σίγουρος ότι ο Δώνης θα συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο. Ο Λορέν θα δει δύο ανταγωνιστικούς επιθετικούς που μπορούν να του πάρουν τη θέση. Ο Μεντίλ επιστρέφει. Πρέπει να είμαστε θετικοί και να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα για το επόμενο ματς».
Περισσότερες ειδήσεις
19/10/2025 23:09
Σενεγάλη: Εξαπατήθηκε και δολοφονήθηκε 18χρονος τερματοφύλακας
Πείτε τη γνώμη σας: