O Τσάβι Αλόνσο μίλησε για το παιχνίδι στο Μαϊάμι: «Είναι καταστροφή...»
Ο Τσάβι Αλόνσο μίλησε σκληρά για το παιχνίδι της Λα Λίγκα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ το οποίο πρόκειται να γίνει στο Μαϊάμι.Αναμφίβολα, στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας και των συζητήσεων στην Ισπανία, βρίσκεται το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ, το οποίο στο πλαίσιο της Λα Λίγκα θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και πιο συγκεκριμένα, στο Μαϊάμι!
Οι αντιδράσεις γύρω από αυτή την απόφαση, αν μη τι άλλο είναι θυελλώδεις. Όλος ο κόσμος στη χώρα, είναι εξαγριωμένες με αυτή την απόφαση. Ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές, αλλά και ο απλός κόσμος, δεν το δέχονται με κανέναν τρόπο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι στο παιχνίδι ανάμεσα σε Οβιέδο και Εσπανιόλ, οι δυο ομάδες σταμάτησαν να παίζουν για ένα λεπτό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτήν την απόφαση.Για το ζήτημα, τοποθετήθηκε δημόσια και ο Τσάβι Αλόνσο, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος φαντάζει... έξαλλος με αυτή την πρωτβουλία. Τόνισε πως είναι σε μεγάλο βαθμό κατά αυτής της πρωτβουλίας, χαρακτηρίζοντάς την ως κάτι καταστραφικό, τόσο για το άθλημα, όσο και για τη διοργάνωση, που εξεφτελίζεται για τα χρήματα. Με ένα παιχνίδι, που από τη Βαρκελώνη καταλήγει στη Φλόριντα. Ταυτοχρόνως, δικαιολόγησε, όλες τις διαμαρτυρίες που συμβαίνουν.
Η δήλωσή του:
«Η γνώμη μου για το γεγονός αυτό, είναι η ίδια με δυο από πριν μήνες. Είναι μια κάκιστη απόφαση η οποία καταστρέφει τη διοργάνωση. Όλες οι αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες είναι δικαιολογημένες».
Πείτε τη γνώμη σας: