Μπαρτσελόνα: Στα «ραντάρ» ο Βλάχοβιτς
Το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Μπαρτσελόνα λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν είναι σαφές εάν θα ανανεωθεί, δεδομένου ότι από τις 21 Αυγούστου έχει μπει στο 38ο έτος του βίου του.Κατά συνέπεια, οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να βρουν έναν αξιόπιστο αντικαταστάτη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ενα από τα ονόματα της λίστας είναι ο Καρλ Ετά Εγιόνγκ, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς, αγωνιζόμενος στη γραμμή κρούσης της Λεβάντε.
Ωστόσο, η «Tuttosport» συνδέει τους «μπλαουγκράνα» με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ρεπορτάζ που αναδημοσιεύθηκε και από την καταλανική «Mundo Deportivo».Το ιταλικό Μέσο αναφέρει ότι ο Ντέκο είχε επαφή με τον ατζέντη του 25χρονου Σέρβου επιθετικού, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στη Γιουβέντους.
Ο Ντάρκο Ρίστιτς μετέφερε στον τεχνικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα ότι έχουν «παγώσει» οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των «μπιανκονέρι» και του πελάτη του περί ανανέωσης του συμβολαίου.
Το δημοσίευμα της «Tuttosport» υποστηρίζει ότι ο Βλάχοβιτς αποφάσισε να ολοκληρώσει τη θητεία του στη «γηραιά κυρία», με σκοπό να αναζητήσει μία νέα πρόκληση.
Πάντως, το ιταλικό Μέσο ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο το καλοκαίρι ως ελεύθερος.
Η Μπάγερν είναι ένας ακόμη «κολοσσός» που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Σέρβο, αλλά από τη στιγμή που έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση της ανανέωσης με τον Χάρι Κέιν, δεν επιθυμεί να περιπλέξει την κατάσταση.
Περισσότερες ειδήσεις
16/10/2025 22:12
Έβερτον: O Πίκφορντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2029
16/10/2025 19:55
Νάπολι: Η πιθανή ημερομηνία επιστροφής του Λουκάκου
16/10/2025 19:39
Παρί Σεν Ζερμέν: «Κλειδώνει» τον Πάτσο
16/10/2025 19:23
Άρης: Αισιοδοξία για Μεντίλ εν όψει Παναθηναϊκού
Πείτε τη γνώμη σας: