ΠΑΟΚ: Προπόνηση με το βλέμμα στη Θέλτα, σταθερά εκτός ο Πέλκας
Την προσοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης (2/10) με τη Θέλτα στο Βίγκο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, έστρεψε από σήμερα ο ΠΑΟΚ.Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν ακόμη να συνέλθουν μετά το νέο «στραβοπάτημα» στο πρωτάθλημα, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3) κόντρα στον Αστέρα Aktor στην Τρίπολη, αν και είχαν προηγηθεί με 3-1, παρ’ όλα αυτά ο χρόνος είναι μηδαμινός, με τους «ασπρόμαυρους» να καλούνται να βρουν θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία προκειμένου να βελτιώσουν το κλίμα στις τάξεις τους.Το μόνο ευχάριστο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι πέραν του Πέλκα, η επιστροφή του οποίου αναμένεται σε περίπου 20 ημέρες, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή.
Στα της σημερινής (29/9) προπόνησης, οι παίκτες που βρέθηκαν στο βασικό σχήμα στην Τρίπολη έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές στην κατοχή της μπάλας και στην αμυντική τακτική.
Σημειώνεται, ότι ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (30/9) θα προπονηθεί στις 10:00 και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Βίγκο.
Πείτε τη γνώμη σας: