Ο Γάλλος Λετεσιέ στο Άρσεναλ - Ολυμπιακός
Ο Γάλλος Φρανσουά Λετεσιέ ορίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ την Τετάρτη (1/10, 22:00) στο «Έμιρειτς» για το Τσάμπιονς Λιγκ.Γαλλική σφυρίχτρα στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για την 2η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο λόγος για τον Φρανσουά Λετεσιέ, ο οποίος ήταν διαιτητής στον τελικό του Euro 2024 κι έχει σφυρίξει άλλες δύο φορές τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν ισάριθμες νίκες. Στις 9/8/2018 ήταν στο Ολυμπιακός-Λουκέρνη 4-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στις 5/4/2023 στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1 για τα πλει-οφ του πρωταθλήματος.
Ο 36χρονος έχει σφυρίξει έναν αγώνα της Άρσεναλ στο παρελθόν, τον φετινό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», όπου οι «κανονιέρηδες» πήραν μεγάλο «διπλό» με 2-1.Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Σιρίλ Μουνιέ και Μεντί Ραχμουνί, τέταρτος ο Ερίκ Βατεγιέ, όλοι τους Γάλλοι, ενώ στο VAR θα είναι ο Γερμανός Σέρεν Στορκς με βοηθό τον Κροάτη Ιβάν Μπέμπεκ.
Οι Πειραιώτες είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στο «Έμιρειτς» με το «διπλό» να βρίσκεται στις στοιχηματικές στο 19.50 ενώ ο άσος της Άρσεναλ στο 1.20.
* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερες ειδήσεις
29/9/2025 00:00
Γερεμέγεφ: «Αυτή η νίκη μπορεί να μας αλλάξει τη σεζόν» (video)
28/9/2025 23:49
Πετράκης: «Μας μένει πικρία λόγω της εικόνας που είχαμε» (video)
28/9/2025 23:44
Κόντης: «Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε» (video)
Πείτε τη γνώμη σας: