«Μπαμ» από τη Σάντερλαντ με Τσάκα
Παίκτης της Σάντερλαντ θα πρέπει να θεωρείται ο Γκρανίτ Τσάκα, όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.Ο Ελβετός μέσος από το 2023 είχε μετακομίσει από την Άρσεναλ στη Γερμανία και την Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Μάλιστα έγινε βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της ομάδας κατακτώντας μαζί της και το πρωτάθλημα του 2024.
Στα 32 του χρόνια πάντως ο ίδιος εμφανιζόταν θετικός για μία νέα πρόκληση κι αυτή ήρθε από τους νεοφώτιστους στην Πρέμιερ Λιγκ.
Οι «μαυρόγατες» ενισχύονται όσο περισσότερο μπορούν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και τα βρήκαν με τη Λεβερκούζεν στα 20 εκατ. ευρώ.Μάλιστα ο διεθνής άσος θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας.
🚨🔴⚪️ EXCLUSIVE: Granit Xhaka to Sunderland, here we go! Deal agreed between all parties involved.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 28, 2025
Understand fee will be €20m, contract until 2027.
Green light from Bayer Leverkusen for the player to fly today and complete his move to #SAFC, one more ambitious signing. pic.twitter.com/1gP1IBLD0T
Περισσότερες ειδήσεις
28/7/2025 13:51
Επιστρέφει ο Σιόβας στον Ολυμπιακό
28/7/2025 10:20
«Καμία πρόταση της Μποταφόγκο σε Τετέ»
27/7/2025 21:54
Back-to-back πρωταθλήτριες Ευρώπης οι «λέαινες»! (video)
Πείτε τη γνώμη σας: