ΟΦΗ: Απέκτησε τα δικαιώματα του Ίωνα Παπαϊωάννου
Στην απόκτηση των δικαιωμάτων του 17χρονου Ίωνα Παπαϊωάννου προχώρησε ο ΟΦΗ.Ο νεαρός χαφ, που τις τελευταίες τρεις σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ και Β’ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, θα λάβει κανονικά μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας των Κρητικών. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ενημέρωση της ομάδας του Ηρακλείου, είναι κάτοχος Αμερικανικού διαβατηρίου και βρίσκεται στη «δεξαμενή» παρακολούθησης της USMNT (Εθνική Ομάδα Ανδρών ΗΠΑ), για τo κλιμάκιo της Κ18.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ίωνα Παπαϊωάννου, o οποίος θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.
Είναι γεννημένος στις 15/09/2007 και τις τελευταίες τρεις σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ και Β’ ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, με τις ανδρικές ομάδες των: ΑΟ Ατλαντίς, Άρη Βούλας (2024-25), ΠΑΟ Καλυβίων (2023-24) και ΑΟ Βουλιαγμένης (2022-23).
Βραβεύθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης της Β’ ΕΠΣΑΝΑ, για την περίοδο 2023-24, όπου ήταν ο νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που ηγήθηκε της ομάδας του στο σκοράρισμα.
Υπήρξε μέλος της Μικτής ΕΠΣΑΝΑ , που έφτασε στους «8» του Εθνικού πρωταθλήματος της Κ16 το 2023, ενώ ήταν ο αρχηγός της ομάδας της Βουλιαγμένης, που κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ το ίδιο έτος.
Είναι κάτοχος Αμερικανικού διαβατηρίου και βρίσκεται στη «δεξαμενή» παρακολούθησης της USMNT (Εθνική Ομάδα Ανδρών ΗΠΑ), για τo κλιμάκιo της Κ18.
Ο 17χρονος μέσος, είναι «γνώριμος» της ομάδας μας, καθώς συμμετείχε στην προετοιμασία της Elite Ακαδημίας μας με την Κ15 το 2021 και την Κ17 το 2023».
Πείτε τη γνώμη σας: