Πανσερραϊκός: Οριστικά παρελθόν ο Χουάν Φεράντο
Παρελθόν και επίσημα από τον πάγκο του Πανσερραϊκού αποτελεί ο Χουάν Φεράντο.Ο Ισπανός κόουτς έφερε εις πέρας την αποστολή του, ήτοι να κρατήσει τα «Λιοντάρια» στη Stoiximan Super League για ακόμη μία σεζόν, παρ’ όλα αυτά, αποφασίστηκε οι δυο πλευρές να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Σημειώνεται, ότι φαβορί για την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, παρουσιάζεται ο Κριστιάνο Μπάτσι, άλλοτε συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος στη φετινή σεζόν κάθισε στους πάγκους των Μποαβίστα και Μορεϊρένσε.Η λιτή ανακοίνωση των Σερραίων:
«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Juan Ferrando.
Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας, με την εξασφάλιση της συμμετοχής της στην Super League για 3η συνεχόμενη χρονιά και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Πείτε τη γνώμη σας: