Επίσημα στην ΑΕΛ ο Γιώργος Πετράκης
Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πετράκη ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (15/5) η ΑΕΛ.Οι «βυσσινί» επιστρέφουν στη Stoiximan Super League μετά από τέσσερα χρόνια και σε αυτή τη νέα περιπέτεια θα πορευτούν με τον Γιώργο Πετράκη, γιο του Γιάννη Πετράκη που είναι στον Παναιτωλικό, με τον 37χρονο κόουτς να σηκώνει άμεσα «μανίκια» καθώς έχει μπροστά του μια σπουδαία πρόκληση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλών:
«Ο Γιώργος Πετράκης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.Ο Κρητικός τεχνικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και ολοκληρώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, με τον ίδιο να αναλαμβάνει άμεσα δουλειά.
Ο Γιώργος Πετράκης ξεκίνησε την καριέρα του στην Κρήτη όπου και κάθισε στον πάγκο των ΑΟ Τυμπακίου, Ηροδότου, Ερμή Ζωνιανών, Κισσαμικού και μετά συνέχισε στην ΑΕ Καραϊσκάκης.
Η Λαμία ήταν η πρώτη του ομάδα στην Super League και μετά συνέχισε στο Λουξεμβούργο και την Ζεν Ες και την Κύπρο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Η Κηφισιά ήταν ο νέος σταθμός στην καριέρα του, καταφέρνοντας να ανεβάσει την ομάδα των βορείων προαστίων για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Super League.
Τα δύο τελευταία χρόνια βρέθηκε στην Κύπρο όπου ήταν προπονητής σε Δόξα Κατωκοπιάς και Ομόνοια 29ης Μαΐου.
Καλή επιτυχία coach!».
Πείτε τη γνώμη σας: