Ράσταβατς: «Είμαι χαρούμενος με το ποδόσφαιρο που παίζουμε»
Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό στο Ηράκλειο δήλωσε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του και τη δίκαιη, όπως τη χαρακτήρισε, νίκη.Ο προπονητής του ΟΦΗ εμφανίστηκε σαφώς ικανοποιημένος και χαρούμενος όχι μόνο με το αποτέλεσμα αλλά και με την εικόνα που είχαν οι Κρητικοί ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στον Πανσερραϊκό για τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:«Eίμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι ήμασταν κοντά αλλά με βάση την απόδοση μας μπορούσαμε να κερδίσουμε με παραπάνω γκολ. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια και στον Πανσερραϊκό γιατί για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο χρειάζονται δύο ομάδες.
Πιέσαμε τους εαυτούς ας να βρούμε παίκτες που μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα στις απαιτήσεις τις ομάδες και με βάση την πρώτη εμφάνιση του Ανδρούτσου νομίζω τα καταφέραμε».
Περισσότερες ειδήσεις
19/7/2025 21:07
Από την Μπράιτον στην Ρόμα ο Ιρλανδός φορ Φέργκιουσον
25/1/2025 16:57
Ολυμπιακός: Πλήρης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Πείτε τη γνώμη σας: